Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Ziua Mondială a Sănătății

Primăria SLĂNIC MOLDOVA și Congregația Surorile Providenței cu sediul în Cireșoaia, în colaborare cu Spitalul Municipal de Urgență din Moinești, împreună cu Cabinetele Individuale ale Medicilor de Familie Dr. Țurcanu Valentina și Dr. Rape Dorel, vă invită LUNI 8 aprilie 2019 la sediul CENTRULUI DE ÎNGRIJIRE LA DOMICILIU din Cireșoaia (sediul Grădiniței) între orele 10.00 – 13.00, pentru a beneficia de consultații gratuite în specialitățile: chirurgie, cardiologie, ORL, Pediatrie și chirurgie oro-maxilo-facială. Această activitate se desfășoară în cadrul campaniei lansată de primărie: „O Comunitate Sănătoasă” cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății, sărbătorită în data de 7 aprilie.


Mulțumim pe această cale atât celor doi medici de familie: D-na Dr. Țurcanu și D-l Dr. Rape Dorel, cât și colectivului de medici ai Spitalului Municipal de Urgență Moinești, pentru tot ce au făcut, fac și vor face pentru noi.
Sunteți rugați să veniți în perioada anunțată, pentru a nu lăsa medicii să aștepte. De asemenea, este bine să aveți asupra dumneavoastră actele de identitate, eventuale documente medicale care ar ajuta doctorul în evaluarea dumneavoastră.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *