Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

HARTA ARBORI ADOPTATI

Te invităm să adopți un copac, ca simbol al prieteniei tale cu Slănic Moldova!

Prin contribuția pe care o vei aduce, Prietenii Slănicului, organizație neguvernamentală, nonprofit, te va ajuta să adopți și să deții propriul copac plantat.
Totodată, indiferent de vârstă și origine, puteți deveni un pilon important în sprijinirea și organizarea, desfășurarea evenimentelor sociale, umanitare, culturale și sportive, ce au ca scop dezvoltarea Comunității Slănic Moldova.
Oamenii au nevoie de șanse, iar pentru a-și valorifica șansele, localnicii au nevoie de stimulare, sprijin, apreciere și respect.

Copacul pe care îl veți adopta, va putea fi plantat în una dintre cele trei zone:

Primărie -> Zona Cascada – Zona GOLD (1000 lei/copac)
Pârâul Stroiu -> Primăriei – Zona SILVER (500 lei/copac)
Cariera de piatră -> Pârâul Stroiu – Zona BRONZE (200 lei/copac)

Odată aleasă zona, vă rugăm să depuneți banii în contul bancar al Asociației Prietenii Slănicului și să ne trimiteți un e-mail care să conțină numele și datele dumneavoastră.

Noi vă vom trimite datele și locația „noului membru al familiei dumneavoastră”.

Asociația Prietenii Slănicului
Str. Nicolae Bălcescu nr. 13
605500 Slănic Moldova jud. Bacău
E-mail: asociatiaprieteniislanicului@gmail.com
CONT LEI: RO45CECEBC113RON0974200
CONT EURO: RO60CECEBC11C1EUR0974201

Magnolie – Primul copac adoptat și plantat în ZONA GOLD de domnul Primar Gheorghe Baciu

De ce să adoptați un copac?
– Veți avea ocazia să vizitați stațiunea și să primiți în mod constant informații cu privire la dezvoltarea copacului adoptat. Puteți împărtăși această bucurie cu familia, prietenii și cunoscuții.
– Copiii vor avea ca exemplu gestul dumneavoastră. Acest gest mic, poate avea cu timpul un rezultat mare, care va contribui la reducerea cantității de dioxid de carbon din atmosferă.
–  Coroana acelui copac va oferi un cămin multor specii de animale, păsări sau insecte, care vor întregi frumusețea naturală a acestor locuri.
– Toți vizitatorii și turiștii se vor bucura de beneficiile estetice și naturale ale copacului dumneavoastră și de umbra răcoroasă a acestuia. 

Ce copaci vom planta?

 

 
În ordinea imaginilor: Tei american nova, Magnolie veșnic verde sau diverse culori, Salcâm globular, Thuia Occ Smaragd sau Columna, Dud alb pendular, Arțar globular, Frasin Globular.

Mai multe detalii despre proiect gasiti aici Adoptauncopac.blogsport.ro