Surprize la Slănic Moldova
Alegând Slănic Moldova ca destinație a vacanței, weekend-ului sau a vizitei dumneavoastră în sezonul estival puteți avea surpriza să întâlniți și să ascultați în Foișorul din Parcul Central pe:
https://www.youtube.com/watch?v=wiBq2StXjgI
Iuliana Covaci avea 10 ani când a încercat să cucerească juriul ”Next Star”. Au trecut de atunci 4 ani iar Iuliana a crescut atât ca vârstă cât și valoric, costumul popular primit atunci cadou i-a purtat noroc.
George Aghinea este o minune. În vârstă de 15 ani, din Târgu Ocna, băiatul, care are o deficiență mică de auz, a uimit cu vocea lui juriul şi publicul de la ROMÂNII AU TALENT 2017 şi a oferit tuturor o lecţie de viaţă extraordinară.
Realizator al unei emisiuni radio pentru copii la RTV KIT Onești, Andrada Bratovianu a reprezentat Oneştiul la emisiunea care promovează copiii talentaţi. Aşa cum au precizat şi juraţii, acest oraş are tradiţie şi a oferit valori în diverse domenii. Acum a venit rândul Andradei să se facă remarcată. Ea a interpretat o piesă a Rihannei pentru a convinge juriul şi publicul, „Only girl”. Avea atunci (2014) doar 12 ani. Este o prezență constantă la manifestările și evenimentele din Slănic Moldova.
Alis Maria Făiniță a cântat o melodie dificilă: Copacul, iar vocea ei puternică i-a impresionat pe toți. Calitățile ei vocale incredibile au făcut sala să vibreze, iar publicul să o aplaude. ”După părerea mea, Alis ne-a arătat tuturor ce înseamnă, totuși, școala. A fost destul de clar de la prima frază, mergi în etapa următoare cu 4 de DA!”, i-a spus Andi.
Ansamblul Mugurașii s-a născut cu aproape sapte ani în urmă, din dorinţa de a perpetua frumuseţea şi complexitatea tradiţiilor şi obiceiurilor de pe Valea Muntelui. Iniţiativaaparţine unei învăţăţătoare inimoase, Ecaterina Raţă, care doreşte să arate întregii ţări ce copii minunaţi şi ce părinţi implicaţi sunt în comuna Agăş. Pentru că s-a dorit de la început calitate şi prezentarea folclorului autentic băcăuan a fost nevoie de cei mai buni specialişti. De la început vocile au fost modelate de mult îndrăgita cântăreaţă de muzică populară Maria Tătaru. Paşii, uşor timizi la început, sunt călăuziţi cu multă dăruire de unul dintre cei mai cunoscuţi coregrafi, Robert Costrovanu.
Ansamblul folcloric de copii Moineșteanca a fost fondat în anul 2005 de către doamna profesor Marinica Ifrim și inițial a purtat numele de grup vocal „leagăn de dor”. Din dragoste pentru zonele natale și pentru a promova mai mult locurile frumoase de la Moinești, prin evoluție constantă ansamblul Moineșteanca a devenit unul din cele mai valoroase ansambluri de folclor din zonă.
Cunoscuți atât în zonă cât și în cadrul marilor festivale de folclor naționale, Gospodarii pe pe Valea Asăului reușesc de fiecare dată să aducă bună dispoziție în inimile celor care îi privesc.
Elevele Colegiului Național de Artă „George Apostu”, secția Jazz – Muzică ușoară, în acțiune într-ul concert plin de energie în Centrul Stațiunii Slănic Moldova: Ioana Mîrți, Denisa Loțcu, Monica Chelaru, Ioana Micu, Adina Șipoș, Oana-Alice Barabașa. Profesor coordonator, Andra Lungu.
… și multe alte surprize.