Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Evenimente Sportive

Etapa a 2 a din Campionatul National de Offroad al României la Slănic Moldova

Concursul se desfășoară în arealul Stațiunii Slănic Moldova și este structurat pe clase diferite de dificultate: Standard A, Standard B, Standard C, Open, Side by side și Extrem, conform Regulamentului CNOR
Anul acesta se organizează și clase de Hobby.
Secretariatul competiției este la Hotel Venus.

Etapă Națională: „Raliul Moldovei”

… eveniment în lucru …

https://www.facebook.com/RaliulMoldovei/

Maratonul „Legendele Nemirei”

Eveniment organizat de Asociația „Prietenii Slănicului” și Primăria Slănic-Moldova, Sâmbătă, 3 iulie 2021 începând cu ora 09:00.
Înscrierile se fac accesând: www.legendelenemirei.com/inscrieri

 

 

 

Evenimente Culturale

Festivalul de Folclor Județean

Tabăra de creație „In context”

Evenimente de Divertisment

1. Fanfara de copii a Liceului „Principesa Natalia Dadiani” Chișinău  – Republica Moldova

În funcție de evoluția pandemiei și a reglementărilor privind trecerea frontierei,  Fanfara de copii a Liceului „Principesa Natalia Dadiani” Chișinău  – Republica Moldova, este planificată să cânte  în Foișorul Muzical din Parcul Central al Stațiunii Slănic Moldova, în perioada 18 – 27 iunie 2021 sau 2 – 11  iulie  2021, în fiecare din aceste zile, între orele 1100 – 1200 și 1700 – 1800.  Așteptăm confirmarea oficială. 

2. Fanfara de copii din Vadul lui Isac – Republica Moldova

În funcție de evoluția pandemiei și a reglementărilor privind trecerea frontierei,  Fanfara de copii din Vadul lui Isac – Republica Moldova, este planificată să cânte  în Foișorul Muzical din Parcul Central al Stațiunii Slănic Moldova, în perioada 23 iulie – 1 august 2021, în fiecare din aceste zile, între orele 1100 – 1200 și 1700 – 1800.  Așteptăm confirmarea oficială. 

3. Zilele Orașului Slănic Moldova

În speranța că restricțiile privind pandemia vor permite organizarea unui festival cu participare mare de persoane, Zilele Orașului Slănic Moldova vor avea loc în perioada 15 – 25 iulie 2021.

 

4. Fanfara de la Ialoveni – Republica Moldova

În funcție de evoluția pandemiei și a reglementărilor privind trecerea frontierei,  Fanfara de la Ialoveni va cânta în Foișorul Muzical din Parcul Central al Stațiunii Slănic Moldova, în perioada 13 – 22 august 2021, în fiecare din aceste zile, între orele 1100 – 1200 și 1700 – 1800

 

5. Festivalul de Tradiții Basarabene

În funcție de evoluția pandemiei și a reglementărilor privind trecerea frontierei,  Festivalul  de Tradiții Basarabene este planificat a se desfășura în Foișorul Muzical din Parcul Central al Stațiunii Slănic Moldova, în perioada 20 – 22 august 2021. Așteptăm confirmarea oficială.