Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice la Slănic Moldova

Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice este sărbătorită în fiecare an, în data de 1 octombrie. Cu această ocazie ne gândim în mod deosebit la părinți, la bunicii și bunicile noastre, care cu atâta trudă și muncă s-au străduit să ne nască și să ne asigure toate condițiile pentru ca noi să creștem sănătoși, să primim educație, să studiem și să ne găsim un drum în viață.

Dacă în anul precedent s-a organizat această sărbătoare în Sala de Sport a orașului Slănic Moldova, în acest an Primăria în colaborare cu Asociația „Prietenii Slănicului” au organizat o mică petrecere la „Căminul Cultural” din cartierul Cireșoaia. ”

    

   

 Mulțumirile noastre se îndreaptă spre sponsorii acestei manifestări: Asociației „Prietenii Slănicului”, domnului Primar Gheorghe Baciu, membrilor Asociației „Acțiunea Catolică a Adulților” din Cireșoaia și Surorilor Providenței din Cireșoaia, care împreună cu Părintele Paroh Marian Dascălu i-au transportat pe cei mai în vârstă. 

Și pentru că bunicii sunt primii admiratori ai copiilor, au avut parte de o surpriză a tinerelor talente din Cireșoaia: Carla Stafie și Cătălina Bogătoiu, care au pregătit și interpretat un mic program cu melodii cunoscute, după care, mai cunoscutul Leonard Ignat i-a ridicat la dans, pe ritmuri de vals, muzică ușoară și mai apoi tradiționalele hore și sârbe românești. Toți cei prezenți s-au declarat mulțumiți și așteaptă cu nerăbdare anul viitor, pentru a se bucura de ziua specială dedicată lor.

 

La mulți ani dragi părinți și bunici!

 

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *