Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Zilele Orasului Slanic-Moldova – 20-23 Iulie 2017

În mijlocul verii Stațiunea Slănic Moldova îmbracă haine de sărbătoare cu ocazia Zilelor Orașului.  Sărbătoarea Sfântului Ilie a dat startul multitudinii de evenimente și manifestări programate pentru această zi. Imediat după Sfintele Celebrări din Biserica situată în vecinătatea parcului, în jurul foișorului glasuri vesele de copii anunțau că e ziua dedicată lor.

Sfântul Ilie nu s-a dezmințit și a participat și el la sărbătoare, cu stropii de ploaie și tunetele carului său de foc, nereușind însă să sperie pe nimeni, după câteva minute în care copiii s-au jucat în foișor, soarele a ieșit din nou și bucuria a umplut tot Parcul.

Începând cu zorii zilei de vineri 21 iulie 2017, Au început manifestările educative, culturale, recreative și divertisment. Astfel Serviciul Salvamont Bacău și Jandarmeria Montană au oferit celor prezenți o demonstrație a acțiunilor de prim ajutor în caz de accidente pe munte, iar copiii turiștilor s-au bucurat și de altă surpriză: Tiroliana.

Au urmat simpozioane, întâlniri de afaceri, expoziție de artă și desigur FANFARA, în această perioadă având invitată renumita fanfară din Ceadîr-Lunga – Republica Moldova.

Alte evenimente din cadrul Zilelor Orașului Slănic Moldova:

– Festivalul Județean de Folclor – ediția XXV;
– Târgul Meșteșugarilor din județul Bacău;
– Ședința Solemnă a Consiliului Local;
– Simpozion „Turismul în bazinul Trotușului” cu participarea primarilor din zona amintită și asociații de profil;
– Dezvoltare Urbană prin Economie Creativa – invitat Daniel Kraichete, Directorul Cartierului Creativ din Rio de Janeiro, Brazilia pe Terasa Cazino Slănic Moldova;
– Încheierea taberei de creație „IN CONTEXT – SURSA”
– Concert Bomrani Band, din Iran;
– Concerte de muzică ușoară, pop-rock și folclorică pentru toate vârstele și gusturile.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *