Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Semimaraton Iași, 22 aprilie 2018

Campioana noastră a fost cea mai bună!
Semimaraton Iaşi este un un eveniment sportiv ce are ca scop promovarea mişcării (alergarea în aer liber) şi a unui stil de viaţă sănătos pentru un segment larg al populaţiei precum şi implicarea comunităţii locale într-o acțiune de strângere de fonduri pentru susţinerea copiilor de excepţie din mediul rural, fără posibilităţi materiale, sau a copiilor pentru care supravieţuirea zilnică este adevărata competiţie.

Competiţia este organizată de Rotary Club Iaşi Copou și Organizația Salvați Copiii Iași în parteneriat cu Asociaţia People for Sport, Asociaţia Elite Running şi cu sprijinul Primăriei Municipiului Iaşi, a Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi, a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Iaşi, ISU Iaşi şi SMURD Iaşi.

Stațiunea Slănic Moldova a fost reprezentată de Mihaela Elena Anton care a câștigat primul loc la categoria de vârstă.  

Această victorie a constituit și un bun prilej de a promova Maratonul „Legendele Nemirei” care va avea loc la Slănic Moldova în data de 7 iulie 2018 când sunt așteptați în jur de 300 sportivi. Mai multe detalii despre competiție găsiți pe pagina oficială legendelenemirei.com/

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *