Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Prieteni ai Slănicului!

Dramele familiilor afectate grav în urma inundațiilor de pe Valea Slănicului nu au rămas fără ecou, mai multe ONG-uri din țară contactându-ne pentru a-și oferi sprijinul. Astfel la Slănic Moldova au ajuns transporturi cu alimente, produse de curățenie, lenjerie de pat, saltele și alte articole necesare celor afectați.

Asociația „Crucea Roșie”, Asociația „Caritas Diecezan” Iași, Asociația „Mereu împreună pentru oameni”, Asociația Lions Iași, Asociația Lions Cluj, TeleMoldova Iași, Vrancart și multe alte asociații sau persoane fizice, au venit la Slănic Moldova, au vizitat gospodăriile afectate, împărțind personal din ce au adus, făcând să apară și lacrimi de bucurie pe obrajii celor greu încercați.

 

De la  Guvernul României, din fondurile și materialele pentru situații de urgență au fost trimise la Slănic Moldova 13 containere echipate corespunzător, în care vor locui cei sinistrați.

Toate instituțiile publice din Slănic Moldova: Biserica,  Școala, Poliția, Jandarmeria, Salvamontul, SVSU, angajații UAT, ai societăților de apă și utilități, au colaborat pentru a ajuta acolo unde a fost nevoie. De mare ajutor au fost voluntarii care au rupt din timpul lor pentru a oferi o mână de ajutor.

Tuturor vă mulțumim din suflet! 

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *