Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Power of Youth 2019

Dialogul structurat este o formă ideală de #participare a tinerilor în viața comunității: tinerii se implică în procesul de luare a deciziilor și împart responsabilitatea cu factorii de decizie.

Promovarea și facilitarea dialogului structurat dintre tineri și decidenți este una dintre direcțiile de acțiune prioritare asumate de către #ADA încă din 2012, iar astăzi facem transferul de know how in domeniul participării tinerilor către cei 49 de tineri și lideri de grup din cadrul schimbului de tineri #PowerOfYouth2019.

Și cum altfel am putea învăța mai bine despre #DialogulStructurat, altfel prin interacțiunea directa cu autoritățile publice ?

În perioada 28 februarie – 12 martie, stațiunea Slănic Moldova este gazdă a proiectului ,,Power of Youth”, implementat de Asociația pentru Dezvoltare Activă – ADA prin programul Uniunii Europene, Erasmus+, acțiune cheie 1.
Promovarea și facilitarea dialogului structurat dintre tineri și decidenți, este una dintre direcțiile de acțiune prioritare asumate de către #ADA încă din 2012, iar în această perioadă se face transferul de know how între participanți.
Cei 49 de tineri implicați în proiect din 7 state ale Uniunii Europene (România, Malta, Portugalia, Spania, Cehia, Lituania și Grecia), au vizitat principalele obiective turistice din stațiune, au interacționat cu localnicii, cu autoritațile locale cât și cu agenții economici din domeniul turismului, obținând astfel informații utile proiectului în care sunt implicați. Proiectul #PowerOfYouth are ca obiectiv principal implicarea tinerilor în procesul parlamentar, dezvoltarea cunoștințelor despre Uniunea Europeană și conștiința europeană a participanților și planificarea a 7 campanii naționale de promovare a implicării tinerilor în procesele parlamentare.


 

 

 

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *