Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Plantăm împreună pentru viitor

Campania “Plantăm împreună pentru viitor”, inițiativă a Asociației “Împreună pentru viitor Bacău” împreună cu Primăria Slănic Moldova, a fost o reușită peste așteptări, mobilizând peste 200 de elevi, profesori, voluntari și membri ai asociației pe dealurile din cartierul Cireșoaia.

Această campanie s-a dorit a fi un semnal de alarmă care să conștientizeze autoritățile responsabile cât și populația că tăierile ilegale de păduri nu duc doar la o calitate mai proastă a aerului ci duc la dezastre naturale greu de imaginat, cum de altfel  s-a întâmplat în vara anului 2018. 

Cum, un aer mai curat putem avea prin reîmpădurirea terenurilor defrișate și prin reducerea emisiilor de dioxid de carbon de la mașini tradiționale și înlocuirea lor cu mașini electrice, ni s-a alăturat acestei campanii și societatea lek3.co ( www.lek3.co ) din Timișoara, societatea specializată pe montarea de încărcătoare electrice pentru mașini electrice, care va monta în curând astfel de aparate în toate localitățile urbane din județul Bacău.

Alături de aceasta campanie au mai fost: Ocolul Silvic Tg. Ocna care ne-au oferit puieții necesari, parcela unde să plantam și instrucțiunile necesare plantarii; Liceul Tehnologic Târgu Ocna care au brodat tricourile cu mesajul campaniei, Școala Gimnazială “Scarlat Longhin” Dofteana, Colegiul Național “Costache Negri” Târgu Ocna, SC Moldova RentCar ( www.moldovarentcar.ro ) ce a oferit mașini necesare transportului materialelor necesare plantarii, SC Dofteana Construct care au oferit uneltele necesare.

Mulțumim încă o dată tuturor celor care ne-au fost alături și nu uitați ca mesajul nostru este:

Implica-te – Indiferenta nu e o soluție!

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *