Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Început de an școlar

Luni 9 septembrie 2019, la ora 09.00 Cireșoaia și respectiv 10.15 Slănic Moldova, clopoțelul a sunat Adunarea în curtea școlilor din localitatea Slănic Moldova, pentru un nou an școlar. Elevi, părinți, profesori, reprezentanți ai autorităților locale și ai instituțiilor au format primul careu al anului școlar 2019 – 2020, un nou început pentru bobocei, un an final pentru clasele a VIII-a, un an în care copiii vor acumula noi cunoștințe și îndeletniciri, atât în timpul orelor de curs cât și în numeroasele activități extracuriculare organizate, pentru care elevii vor beneficia de transport gratuit.

Rugăciunea înălțată de Părintele Marius Adam la Cireșoaia și Preoții Ilie Valentin și Ilie Cătălin la Slănic Moldova, împreună cu sfaturile primite din partea Subinspectorului de Poliție Turlacu Irina au completat cuvântul de încurajare al Primarului Gheorghe Baciu și al noului Director, Doamna Carmen Călin, pentru un an școlar plin de realizări.
Mult succes tuturor copiilor și mulțumiri cadrelor didactice pentru tot ceea ce au făcut, fac și vor face pentru educația tinerelor generații de slăniceni.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *