Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Începe Festivalul de Tradiții și Obiceiuri Basarabene, ediția a doua

Vineri, 17 august, Primăria Slănic Moldova și Asociația Obștească ,,Suflet de artist” vă invită la deschiderea ediției a II-a a Festivalului „Tradiții și obiceiuri basarabene”. Festivalul are loc în perioada 17 – 26 august și este un eveniment dedicat Centenarului Marii Uniri și înfrățirii localităților Slănic Moldova cu Strășeni, Baraboi și Greblești din Republica Moldova.

În deschiderea festivalului, începând cu 17 august, între orele 12,00 – 13,00 și 17,30 – 19,00 în Foișorul de muzică din Parcul stațiunii va cânta Fanfara din Ialoveni, Republica Moldova.

Progamul festivalului începe efectiv pe 24 august, cu Ceremonia de Înfrățire a localității Slănic Moldova cu Strășeni, Baraboi și Greblești din Republica Moldova, urmat de un eveniment festiv dedicat Centenarului Marii Uniri și un Schimb de experiență între autoritățile publice locale din România și Republica Moldova.
Începând cu ora 18,30 începe concertul susținut de artiști din Republica Moldova și din România, în Foișorul de muzică din Parc, iar de la ora 20,00 va avea loc o Degustare de vinuri de la  Mileștii Mici, Republica Moldova.

În zilele de 25 și 26 august, în Foișoul de muzică vor evolua noi formații și artiști din România și Republica Moldova.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *