Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Inaugurarea Centrului de Îngrijire la Domiciliu Slănic Moldova

În data de 28 februarie 2017 în cartierul Cireșoaia a avut loc inaugurarea  Centrului de Îngrijire la Domiciliu Slănic Moldova, eveniment ce a primit numele ”Un mărțișor pentru comunitate”.   
Această manifestare marchează concretizarea parteneriatului dintre Congregația Surorilor Providenței și Primăria Orașului Slănic Moldova prin care se asigură spațiul necesar înființării și funcționării primului serviciu de îngrijire la domiciliu și asistență medicala în această comunitate, realizat prin proiectul ”Înființare centru de îngrijire la domiciliu în Slănic Moldova” finanțat de Fundația Vodafone în cadrul programului ”Investiții în mediul rural„ ediția 2016-2017, derulat în parteneriat cu Fundația de Sprijin Comunitar Bacău. 


Centrul de Îngrijiri la Domiciliu va avea și destinația de Cabinet Medical Școlar pe lângă centru logistic pentru îngrijiri la domiciliu.
Lucrările de amenajare a acestui spațiu au fost finalizate cu contribuția generoasă a organizației Habitat for Humanity Comanesti, a SC OMEGA BC Communications, Centrului Diecezan Caritas Iași, a Școli și Bisericii locale precum și a membrilor comunității locale.
Serviciul de îngrijire la domiciliu este mărțișorul nostru pentru locuitorii orașului Slănic Moldova. În calitate de colaboratori la succesul acestui proiect sperăm că va deveni un real ajutor pentru cei bătrâni și bolnavi cât și pentru copiii din unitățile de învățământ cireșoiene.

Pentru imagini de la eveniment click AICI.

Pentru alte detalii click AICI.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *