Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Exatlon 2019

Sâmbătă, 18 mai, a avut loc la Slănic Moldova finala competiției ,,Exatlon”, organizată în Proiectul ,,Depășește-ți limitele”, implementat prin intermediul Departamentului de Educație Fizică și Performanță Sportivă al Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău. La întreceri au participat elevi de la Școlile Generale din Slănic Moldova, Târgu Trotuș și Pârgărești.

 

Elevii Școlilor din Slănic Moldova, îndrumați și pregătiți de profesorul Valentin Bratu, au obținut 3 medalii de aur, 2 medalii de argint și 3 medalii de bronz. Invitata specială, Iuliana Aradi, concurentă Exatlon România – Sezon 3, a acordat eșarfa EXATLON elevei Larisa Ababei, din Slănic Moldova.

Întreaga activitate sportivă a fost coordonată de prof. univ. dr. Radu Ababei și prof. univ. dr. Cătălina Ababei.

La această manifestare a participat și Gașpar Puiu, secretarul general al Federației Române de Schi și Biatlon, ,,Am avut ocazia să discutăm cu domnul Puiu Gașpar perspectiva unor noi facilități legate de Pârtia de Schi, pentru a putea beneficia de aceasta și în afara sezonului dedicat sporturilor de iarnă – spune primarul orașului Slănic Moldova, Gheorghe Baciu. Totodată, am discutat și despre alte proiecte sportive, care ar avea ca scop atragerea unui număr cât mai mare de persoane, în special copii și tineri, în vederea dezvoltării unor obiceiuri de viață sănătoase cu efecte benefice atât în plan fizic cât și intelectual și social. Odată cu inaugurarea terenului de sport din cartierul Cireșoaia vom organiza mai multe concursuri sportive, deoarece, prin participarea la astfel de competiții, copiii devin mai puternici și mai încrezători în forțele proprii”.

 

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *