Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Echipa națională de robotică AutoVortex

Mă numesc Laura-Ioana Drăgoi, sunt elevă în clasa a 10-a în cadrul Colegiului Național Mihai Viteazul și fac parte din echipa națională de robotică a României AutoVortex, din București.

Mentionez ca sunt singurul programator al echipei care poate lua parte la competitie, robotul neputand functiona fara programator.

                 Echipa națională de robotică AutoVortex are o experiență de peste 12 ani de participare cu succes la campionatele internaționale și mondiale de robotică din lume. Astfel, echipa a obținut victorii răsunătoare la campionatele internaționale din India, Coreea de Sud, Rusia, Hong Kong, Australia, Africa de Sud, Israel, Cehia, Franța, Germania, Spania, Olanda, Canada, Dubai, Libia, Jamaica și SUA. De exemplu, echipa noastră a obținut locul I la Campionatul Internațional din Chicago 2021, fiind prima echipă din lume care a reusit performanța de a învinge în fața echipelor din SUA în cei 32 de ani de la înființarea First Tech Challenge. De asemenea anul acesta am avut cel mai bun rezultat dintre toate echipele internationale la FTC Global, ajungand pana in finala de divizie si castigand si Controll Award, premiul pentru programarea robotului.

                 În urma victoriei obținute la Campionatul Internațional de Robotică din India de anul acesta, unde am ocupat locul I, ne-am calificat la Campionatul Mondial de Robotică din Australia, ce va avea loc în perioada 13 – 16 iulie 2023. Ca urmare, vă contactez pentru o posibilă sponsorizare. În situația în care sunteti interesați sau aveți întrebări, mă puteți apela ori puteți lua legătura cu părinții (Chesaru Anca 0729847785) ori îndrumătorul (Ionut Panea 0760999666).

         Vă mulțumesc pentru atenția acordată!

Cu respect,

Laura-Ioana Drăgoi (telefon 0730431625)

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *