Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Cursa de Mountain Bike 2018

Frumusețile traseului de biciclete de pe versanții Nemirei au trezit amintiri în rândul iubitorilor acestui gen de sport. După prima ediție de anul trecut o mare parte din alergătorii pe două roți s-au întors pentru a parcurge Legenda Nemirei pe biciclete speciale pentru teren accidentat.
Cursa de la Slănic Moldova este mai mult o plimbare decât o competiție, urmând ca ea să crească de la an la an și să atragă sponsori, parteneri în domeniu și automat competitori.

Nu a fost ușor, ploile din ultima perioadă punând probleme destul de serioase participanților, unul singur a abandonat cursa defectându-i-se ireparabil bicicleta și fiind rapid găsit și adus de salvamontiști, toți ceilalți fiind mulțumiți de traseu și de peisajele minunate. Unul dintre ei s-a întâlnit cu un cerb maiestuos li mai apoi cu ceilalți membri ai familiei, o ciută și un pui.

Ne bucurăm nespus deoarece în ciuda faptului că nu a fost un concurs cronometrat participanții s-au străduit să obțină un timp cât mai bun, pe locul al doilea venind cireșoianul nostru Alex Socaci pe care îl felicităm și îl așteptăm să facă un parcurs la fel de bun la Maratonul „Legendele Nemirei” de pe 7 iulie.

Mulțumim pentru sprijin Asociației Prietenii Slănicului, voluntarilor, Serviciului Salvamont, Jandarmeriei și Poliției Slănic Moldova cu ajutorul cărora această activitatea cu caracter sportiv și-a atins obiectivele în ciuda ploii care a încercat să ne descurajeze.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *