Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

CONCURS „GOSPODAR AL ANULUI 2020” în Slănic Moldova

Pentru a aprecia cum se cuvine hărnicia și bunul gust al gospodarilor slăniceni, precum și pentru a încuraja implicarea cetățenilor pentru o localitate curată și frumoasă, pregătim 12 premii, câte 4 pentru fiecare cartier. 

O comisie formată din reprezentanți ai Primăriei Slănic Moldova, Biserici, Școala și ONG-urile din localitatea noastră,  va valida rezultatul final obținut prin votul online și  va desemna cele 12  gospodării câștigătoare.

Perioada de înscriere în concurs 1 mai 2020 – 31 mai 2020, după care în perioada 1 iunie 2020 – 12 iunie fotografiile gospodăriilor vor fi postate pe pagina de facebook a Primăriei Slănic Moldova, unde vor fi putea fi votate online.

Pentru a participa la acest concurs este necesară completarea unui Formular de înscriere, pe care îl găsiți la primărie și o fotografie a gospodăriei, nemodificată prin programe de editare, transmisă pe suport electronic (e-mail: primaria@primariaslanicmoldova.ro , messenger, CD/DVD, orice unitate de stocare a memoriei, cu specificarea proprietarului și a adresei exacte);

Fotografiile înscrise în concurs vor fi inscripționate cu un număr unic de concurs și vor fi postate pe pagina de facebook a Primăriei Slănic Moldova, unde va fi votată. Pentru votul online se va lua în considerare orice cont valid de facebook, indiferent de domiciliul votantului. Puteți distribui fotografia de concurs unde doriți, puteți să o promovați prin orice mijloace, dar voturile se vor număra doar de pe pagina primăriei.

 Rezultatul votului online, care va conta 50% din punctaj, va fi completat de o COMISIE formată din reprezentanți ai Primăriei Slănic Moldova, Biserici, Școala și ONG-uri din localitatea noastră,  care va valida rezultatul final, precum și cei 12  câștigători.

Anunțul câștigătorilor va avea loc în data de 14 iunie 2020.

REGULAMENT CONCURS

FORMULARE DE ÎNSCRIERE

 

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *