Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

8 iulie 2017 Maratonul „Legendele Nemirei“

„Un traseu fabulos, cu cărări foarte puțin umblate. Am avut parte de o urcare de poveste, foarte abruptă, șerpuită printre tranșeele rămase din primul Război Mondial. Creasta Nemirei ne-a oferit o priveliște către întreg lanțul muntos iar coborârile abrupte ne-au făcut să ne dăm seama că pentru așa ceva trebuie un antrenament temeinic, guvernat de o mentalitate de fier. Pe scurt o experiență memorabilă.” scrie unul dintre participanți.

Iubitori ai sportului în natură au venit la Slănic Moldova  pentru a alerga pe  potecile misterioase ale Masivului Nemira, în prima ediție a competiției a Maratonului Legendele Nemirei” . Un traseu cu sălbatice frumuseți ale naturii care i-a fascinat pe alergători și le-a redat energia consumată în timpul asprului urcuș. Poteci înguste de munte, poienițe luminoase, misterioase păduri, tranșee unde s-a scris cu sânge istoria României, locuri unde legendele au crescut direct din șoaptele pădurii s-au descoperit participanților într-o aură de liniște şi pace cum nu mai găsești niciunde!

     

În cadrul competiției au fost organizate trei curse: 

  • Maraton – pe o distanță clasică de 42 de kilometri,  o adevărată încercare și pentru alergătorii desăvârșiți, o luptă cu propriile limite pe un traseu dificil, cu o diferență de nivel considerabilă.
  • Cross – Cursa de 13 kilometri destinată celor care preferă distanțele mai scurte, dar pline de urcușuri, pentru o cursă distractivă și spectaculoasă.
  • Cursa copiilor – Cursa Kids de 3 kilometri, destinată copiilor, pentru a încuraja plăcerea de a alerga în mijlocul naturii.

Pentru mai multe detalii precum și clasamentul final accesați:
 https://legendelenemirei.com/

 

 

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *