Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Drumul spre Slănic Moldova cu probleme

Se inchide sectorul de drum cu probleme, pe DN12, intre Targu Ocna si Slanic. Circulatia catre localitatea Slanic Moldova va fi deviata prin cartierul Gura Slanic.
Luni, 19 martie, a avut loc sedinta extraordinara in care s-a discutat situatia aparuta pe raza localitatii Targu Ocna: alunecarea de teren produsa in ziua de 14 martie 2018, in urma careia a fost afectat DN 12 B.

In urma prezentarii Raportului intocmit de Grupul de suport tehnic impotriva efectelor seismice si alunecarilor de teren, a Grupului de suport tehnic pentru explozii mari la suprafata si in subteran, accidente chimice si avarii deosebit de grave la conducte magistrale si urbane, a constatarilor doamnei prefect in urma deplasarii in teren, au fost adoptate urmatoarele masuri:
1. Se inchide temporar circulatia autovehiculelor pe sectorul de drum national DN12 B, intre km 0+447 si km 0+487 , pe raza localitatii Targu Ocna;
2.Pe timpul inchiderii drumului national DN12 B, circulatia catre localitatea Slanic Moldova va fi deviata prin cartierul Gura Slanic ce apartine localitatii Targu Ocna;
3.Amenajarea drumului ocolitor va fi efectuata de catre Directia Regionala de Drumuri si Poduri Iasi-Sectia Bacau;
4.Efectuarea de catre autoritatile responsabile a studiilor de specialitate si expertizelor tehnice in vederea identificarii solutiilor pentru punerea in siguranta a zonei afectate.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *