Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Zilele Cartierului Cireșoaia ediția I

This event has ended

Întrucât majoritatea pietrarilor din localitate sunt din cartierul Cireșoaia, cu ajutorul Asociației Prietenii Slănicului și a Asociației Pietrarilor din Slănic Moldova intenționăm să amenajăm terenul de sport din vecinătatea Școlii din Cireșoaia și să-l inaugurăm organizând acolo Festivalul Pietrarilor ediția a III-a din cadrul Zilelor Cartierului Cireșoaia. Va cânta fanfara, diverși soliști și formații de muzică locale. Cei prezenți vor putea admira sau achiziționa produse locale, din piatră, lemn sau alimentare.

Duminică, în ultima zi a manifestării este și Hramul Bisericii Catolice din Cireșoaia patronată de sfinții Ioachim și Ana, părinții Sfintei Fecioare Maria. Liturghia Solemnă va începe la ora 12.30 și va fi concelebrată de preoții din parohiile învecinate, ocazie cu care Corul Jubilate va contribui la frumusețea sărbătorii, interpretând așa cum ne-a obișnuit în ultimii ani, misse și partituri sacre pe 4 voci.

… Informații în curs de actualizare …

În data de 1 iulie copiii cireșoieni vor primi Sacramentul Sfântului Mir prin mâinile Excelenței Sale Aurel Percă, Episcop Auxiliar de Iași.